Centru de Închirieri (echipamente sportive: Biciclete, Caiace, Vaporașe etc.)

Centru Închirieri – la sediul agenției SNAGOV Tur (“Casa cu stuf”)
Având în vedere specificul zonei, SNAGOV Tur și-a deschis propriul centru de închirieri prin care va pune la dispoziție echipamente, materiale sportive și de agrement și logistică necesară atât pentru închirieri individuale cât și pentru circuite sau programe organizate pentru grupuri.
Atunci când  cererea (capacitatea curentă) este depășită, SNAGOV Tur poate suplimenta logistica necesară în baza parteneriatelor dezvoltate în ultimii ani de activitate (în special – pentru grupurile organizate, nu sâmbătă-duminică).

Faceti rezervari din timp folosind platforma de Rezervari (Booking).

Logistica, echipamente și materiale disponibile:


Vaporaș “Vlad Țepeș” cu capacitate maximă 12 locuri + ghid Ro/En
Este o ambarcațiune de tip catamaran, special construit pentru plimbări de relaxare și circuite eco-turistice pe lac (tip catamaran).
Tarif: 600 lei / oră (50lei/persoană/oră – dacă sunt minim 7 plătitori).
[D01] (alte) Ambarcațiuni ale partenerilor SNAGOV Tur
> Șalupă cu capacitate de 6 locuri, de la 800 lei/ora (TVA inclus).
> in unele veri (sezoane) mai pot fi disponibile alte 2 ambarcațiuni.

* Parcurgerea de către turiști a Ariei Naturale Protejate “Lacul Snagov” implică o taxă de 5 lei (solicitați să vi se facă prezentare / flyer de prezentare).


Caiace (+ padelă=vâslă + vestă / recomandări)
Caiace de agrement și de tură cu 2 locuri (prin parteneri și caiace cu 1 si 3 locuri). Caiacele sunt prevăzute cu padele și veste de siguranță. Opțional, se oferă și scăunele ergonomice.
Tarife:
– închiriere – 35 lei / caiac / oră
– manevrare și transport caiac la lac, în zona Snagov – 15 lei / caiac
Note:
1) Pentru transport individual aveti nevoie de mașină cu portbagaj sau puteți utiliza sistemul special cu roți de transport manual până la lac (circa 300m până la Debarcaderul Central).
2) Pentru grupuri și evenimente oferta diferă, ea se personalizează în funcție de mărime grup, durate, necesar însoțitori, manevre de transport, etc. Detalii în pagina: Circuite cu caiacele.


Biciclete
Biciclete de tipul MTB (TREK 3700) 26″ (cu cadru) pentru zona de pădure și clasice/de oraș (DHS) pentru împrejurimi / asfalt / localități. Toate sunt prevăzute cu cască de protecție.
Tarife:
1) 35lei/2h/bicicletă (și dacă o noroiți, trebuie achitată – curățarea: 15-20 lei)
2) Transport-livrare 1 bicicletă la adresa comunicată (în zona Snagov)= 20 lei
3) Recuperare bicicletă de pe traseu (ex: pană / incident etc.) = 30 lei
4) Pentru mai multe biciclete se vine cu remorca (capacitate: 16 biciclete) și tariful este de 100 lei (sub 50 km – aceeasi zi).
Nota: Pentru grupuri și evenimente oferta diferă, ea se personalizează în funcție de mărime grup, necesar însoțitori, manevre de transport, etc. Detalii în pagina: > Circuite cu bicicletele.

TiTiCar (trenuleț de vacanță, pentru a conecta atracțiile, locurile cu activități și locațiile HoReCa: Hoteluri, Restaurante, Cafeteria > În 2021 nu este disponibil.
Titicarul (remorca cu tractoraș) are o capacitate de 18 locuri, circulă cu maxim 25 km/oră și poate fi închiriat în Zona Snagov pentru: evenimente, circuite locale, reclamă/publicitate mobilă, etc. – la cerere, cu rezervare în avans.
Tarife:
1) 2 lei pentru un sens (7 km sau 30 min)
2) 350 lei / oră
Note/Mențiuni:
1) Echipamentele (caiacele și bicicletele) se închiriază numai după luarea la cunoștință a Regulamentului de Închirieri și Completarea Formularului de Închirieri + Declarație asumare riscuri.
2) Recomandăm a se face rezervările în avans (pt. rezervări ferme – este necesară o plată în avans)
3) Pentru grupuri organizate, SNAGOV Tur vă poate recomanda locurile/locațiile de îmbarcare sau traseele de parcurs, în funcție de tipul acțiunii și numărul de persoane.
4) La cerere se pot organiza circuite în zona Snagov (2-8 ore).

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?