LISTA proiectelor – Fundatia Snagov

“Filozofia” proiectelor la Fundatia Snagov:
1) Tipuri de Proiecte:
1.a) LISTA cu Proiecte Realizate (unele proiecte sunt R=recurente ori U=upgradabile și R=refinanțabile)
1.b) LISTA cu Proiecte Propuse (cu scurtă fișă tip de proiect / detalii suplimentare – la cerere). Se deruleaza – când se găsesc resursele necesare (compențele profesionale + resurse financiare/donații)
1.c) LISTA cu Idei de Proiecte (schițe) – mai mult sub formă de enumerare .. (corelate și cu potențiale surse de finanțare)
2) proiectele vizează domeniile de interes din statutul Fundatiei Snagov (sectiunile A, B, C, D);
3) Ateliere DIY (listă) (organizate de Fundatia Snagov – nivel de Hobby+ cu rol potențial de “module” din anumite proiecte) prin care se învață multe lucruri noi și se pot realiza și unele părți ale unor proiecte)
4) [context Covid] Proiecte – Colaborări – Activități pentru Unități Școlare (grădinițe – școli primare – gimnazii – licee)

Proiectele se derulează folosind metodologia / abordarea PMP (Project Management Professionals) – utilizând metodologia din PMPBook , într-o gamă larga de forme (de la unele foarte simplificate – cu voluntarii pe termen scurt, la unele mixte: cu lucru online în “spații virtuale comune” și până la forme mai complexe: MS Project Manager, SharePoint etc.)

* Cert este ca toți cei implicați trebuie să își asume un set de responsabilități, respectă un program convenit + un nivel de comunicare minim, au sau sunt ajutați să atingă un nivel de competențăperformanță în ceea ce fac (și deci primesc un instructaj când e necesar). Trebuie să dea feedback (gen raport de activitate) periodic. Și să genereze rezultatele convenite. Cine nu poate lucra astfel > nu colaborează.

** În mod implicit ne propunem să prezentăm public rezultatele proiectului și contribuțiilor celor care au ajutat: finanțatori / sponsori / membri / voluntari / suporteri / feedback din comunitate (stakeholderi) etc.

Notă: Pentru orice detalii suplimentare, îmbunătățiri, contribuții, propuneri – vă invităm să ne contactați la office@FundatiaSnagov.ro

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?