Cum poți deveni Membru al Fundatiei Snagov

Daca doriti sa deveniti Membru al Fundatiei SNAGOV, va rugam sa completati Formularul Cerere/Adeziune membru nou si sa la office@FundatiaSnagov.ro.

Consideratii (recomandari – inainte de a aplica/adera):
1) Are rost sa cititi mai departe, doar daca va motiveaza ceva din Scopul+Obiectivele FS. De regula, o persoana este interesata de activitatile  unei  (maxim doua) categorii – comisii din cele 4 ale Fundatiei Snagov.
2) Apoi, ar trebui sa vedeti cam ce tip de membru ati putea fi (foarte probabil – membru individual). 
3) Formularul de Cerere, completat in intregime confirma asumarea scopului si obiectivelor FS – in ansamblul lor. In acelasti timp,  va cere sa prioritizati intre obiectivele FS, astfel incat in baza optiunii dvs. sa optati pentru activitatile unei Comisii (din cele 4). Totodata, va solicita sa precizati explicit cu ce veti contribui (ore sau bani – si contributia in munca voluntara este cea mai importanta).
In acest punct/moment, este util sa studiati Lista Proiectelor pentru si sa enumerati si cateva (2 – 4) la care doriti sa contribuiti. In baza acestui formular urmeaza sa deveniti membru al FS si sa fiti contactat in circa o saptamana de responsabilul comisiei pentru care ati acordat valoarea cea mai mare si/sau de responsabilii cu proiectele la care ati mentionat ca doriti sa contribuiti. Pe masura ce proiectele se deruleaza, responsabilii acestora monitorizeaza participarile (in ore) si resursele alocate/consumate, astfel incat la sfarsitul fiecarui proiect, in raportul final vor mentiona toate  contributiile / consumurile / rezultatele=deliverabilities. Din analiza tuturor rapoartelor finale aferente tuturor proiectelor derulate intr-un an, va rezulta per fiecare membru daca, cum si cat a contribuit. Analiza diferentelor va fi evaluata si comunicate membrilor (individual si ulterior tuturor  –  in sinteza). In baza rezultatelor obtinute, se decide in raport cu fiecare membru daca mai poate aplica pentru anul urmator. Ideea principala este ca nu dorim membri care nu pot contribui la proiectele propuse.

Fundatia SNAGOV are nevoie de noi membri numai in masura in care acestia vor si pot contribui la proiectele prevazute/planificate.
Astfel, principala contributie pe care o pot avea membri este de lucra (voluntar) la proiectele aprobate. Contributiile in bani sunt secundare – in cazul Fundatiei SNAGOV.

Celor interesati in a evalua/deveni membru al Fundatiei SNAGOV, le recomadam sa citeasca urmatoarea succesiune de materiale:
1) Scopul + Obiectivele Fundatiei SNAGOV
2) Tipuri de Membri
3) Cerere (adeziune) de a deveni Membru al Fundatiei SNAGOV
4) Lista Proiectelor – pentru anul in curs/viitor

Notă: Pentru orice detalii suplimentare, îmbunătățiri, contribuții, propuneri – vă invităm să ne contactați la office@FundatiaSnagov.ro

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?