CUM poți ajuta – chiar ACUM (“punctual”)?

Formularul 230 (ANAF) pentru Donații (online):

..  contează și:
A1) 10 minute de muncă voluntară (întrebați ce este astăzi pe lista ToDo: 
A1a) în locație (sediu) – ORICÂND veniți: administrative-întreținere  / proiecte în lucru
A1b) observați ( ce este expus în locație – sediu / în site etc.). Apoi ajutați cu:  cu Like & Share + ComentariiRecomandări la nivelul paginilor din site. Problemă / Nevoie: oamenii dau like la postările din Facebook – care se pierd (“îngroapă”) după alte postări … Iar Google mărește vizibilitatea unui site/articol doar dacă – la nivel de site, deci nu în Facebook – are like-uri, share-uri, comentarii …
La cerere, vă putem trimite link-uri cu ultimele noutăți și cele mai în nevoie (de vizibilitate) – pagini
A2a) 5 lei (numerar): hrană pești – raci etc. / consumabile toalete pt. 1 zi = 10 pers / energia electrică la iaz pt. 12 ore din 365/an / consumabile pentru 2 voluntari – la igienizare prin natură)
A2b) 25 lei (numerar): o masă pt. un voluntar care lucrează în 6 ore cât un necalificat dar angajat – în 2 ore
A3) 2 ore lucrate de acasă pe calculator (remote – cu AnyDesk) la “ceva” din multele nevoi pe care le avem (diacritice, introducere texte, scanări doc și imagini / cautări info / prelucrări imagini / promovare social-media / prelucrări de fișiere Word – Excel / realizare filme scurte Premier Pro / site – pagini / contactare autorități / contacte: actualizare – completare etc . / suite de telefoane cu mesaje scrise – fixe etc.). La cerere – link la o pagină cu lista noastră de nevoi (din aceasta perioadă)
> 2 ore de plimbare prin natură (cu “sarcini”)  (în baza unui instructaj) etc.

CUM poți ajuta – mai consistent – aferent unui modul al al unui Proiect? (la ce)

După 10 ani de activitate (6+ proiecte,  50+ evenimente relevante mari, lucrul cu peste 50 de voluntari proprii (cu contracte) și peste 1000 de ajutoare punctuale (cateva ore / + prin alte parteneriate), considerăm că cel mai productiv este ca toți cei care vor să (ne) ajute, să aibă în vedere urmatoarele:
B1) alegeti 1 singur (anume) proiect / activitate / eveniment / idee din cele prezentate in site. Avem LISTE cu proiecte: Realizate (R=recurente ori U=upgradabile și R=refinanțabile) / Propuse / Idei de Proiecte (schițe). Vizează domeniile de interes A, B, C, D).
Dar se pot alege si Evenimente dar si activitati din Calendar; . Sau cereti lista proiectelor curente – cu nevoi;
B2) contactati-ne pentru a vorbi mai detaliat despre acel proiect / eveniment / activitate / idee. Caci s-ar putea ca fisa (lui de) proiect sa nu fie publica sau inca sa nu aiba asa ceva. Sau poate aveti dvs. un proiect – idee si o putem creiona impreuna. Daca doriti sa voluntariati – sa ne spuneti de la inceput ce competente aveti (adica ce stiti sa faceti dvs.) pentru a verifica daca si cum ne poate ajuta;
B3) puteti ajuta (dona) cu timp (implicare directa) sau ceva bani, numai (si numai) daca si dupa ce avem si o descriere (fisa) detaliata pentru “subiect”: proiect / eveniment / actiune / idee. Din care sa rezulte cam cat e nevoie “inseama” (ca timp – ore – manopera – tip de compententa / bani) implementarea. Si mai ales ce rezulta (cat mai concret – “numarabil” si vizibil)
B4) stabilim ulterior forma (contractuala) de ajutor (contract / acte etc.)

Notă: pot exista situatii in care nu acceptam ajutor de la unele persoane ori organizatii (ex: au existat “initiative” de la unele partide, in ajun de alegeri ori persoane fizice (ex: cazier – penal legat de coruptie – DNA ori similare etc.) care doreau sa se “albeasca” prin asocierea contra cost la anumite realizari etc.). Deci pot exista si conflicte de interes. 
Cel mai frecvent – pot exista situatii neclare ale partilor legate de asteptari – rezultate finale pentru parti (si nu este intelept).

.. și mai CONCRET > detaliile necesare: 

MOD de a ajuta:
C1) voluntariat (planificat: zi/interval – cu Agenda-Plan, min 4 ore-max 6 ore/zi – cu contract + adeverinta emisa, utila si pt vechime etc.). Contacteaza-ne direct;
C2a) bani > persoane fizice:
      C2a1) contribuție în “cutia de donații” (fixă > de la sediu sau mobilă >  pe teren);
      C2a2) 3,5% (formular 230) ANAF)
      C2a3) plata direct în Contul Fundației Snagov: 
                FUNDATIA SNAGOV
                Cod Fiscal: 22911517
                Banca: OTP Bank Romania SA – Agenția Buzești
                Cont IBAN: RO69 OTPV 0000 0000 0060 1222
               Adresa: Sos. Snagov nr. 78, Snagov, Ilfov, 077165, România
              Explicație: “Donatie” ori “Contribuție pentru” și precizați dvs. denumirea unei activități ori proiect din ce găsiți la noi în site, etc. 
      C2a4) PayPal (€/USD) direct (inclusiv prin card) 

             

        ORI – vă trimitem in email-ul dvs. (link si detalii)
      C2a5www.Patreon.com/FundatiaSnagov

C2b
) bani > persoane juridice: pana la 20% din impozitul pe profit (pe baza de contract) – Formular XYZ;
C3) diferite contracte de sponsorizare / parteneriat / asociere (solicitati detalii)

Rugăminte: pentru noi (organizare / evidență) este foarte important să ținem o evidență “cine – pentru ce proiect / acțiune” a contribuit și cu cât. Numai astfel putem păstra legătura și să (vă) arătăm și ce s-a putut realiza cu contribuția dvs. Concret:  dacă puneți ceva bani în cutiile de donații – puneți și un bilet cu detaliile mentionate (sau dati sms / email).

Mai multe detalii: office@FundatiaSnagov.ro / Tel: 0720 762468

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?