Centru Educatie Outdoor / Non formal

Căutați în Calendarul Zonei Snagov, activitățile de interes pentru dvs. si cereți detalii (înregistrați-vă din timp). De regulă (dar chiar și în sezon) – trebuie format un grup de minim 8 – 16 – 25 participanți confirmați, pentru a derula unele din programele propuse.

În fiecare weekend (cel puțin sâmbăta dimineață (11:00 – 13:00) suntem prezenți la Snagov (cel puțin la sediul Fundației) și avem un program (propriu) la care pot participa / asista familii și participanți adhoc etc. Daca nu “meșterim”  ceva (interesant) la care puteți asista – ajuta, poate  întreținem fauna și flora (20+ specii). Ori facem o scurtă excursie (tur – ghidat) prin natura.

+++

Fundatia Snagov (si partenerii săi) derulează din 2009 un set de activități interactive, în aer liber, de explorare etc. – la care până în 2021 au participat peste 6000 de copii și elevi.

Din multiple motive (..)  preferam (sa formam / interacționăm) cu GRUPURI organizate de participanți (căci numai astfel putem să ne organizăm resursele necesare și să garantăm un nivel dorit de calitate).

Oferta “standard” pentru Gradinite si Scoli (grupuri organizate) o gasiti

Total Page Visits: 7 - Today Page Visits: 1