Centru Educatie Outdoor / Non formal

Educatia Outdoor Non formal (ON) reprezinta o revalorizare a educatiei traditionale si este considerata (si oficial) a fi complementara educatiei formale (din scolile ultimilor 100 de ani).

Aici găsiți o sinteză a resurselor parcurse/apreciate pana in 2022.01.25) legat de aceste subiecte. 
Experimentam utilizarea acestui tip de educatie (incepand din 2008) – avand peste 6000 copii si elevi (de regula – grupuri) – care ne-au trecut pragul.

Căutați în Calendarul Zonei Snagov, activitățile de interes pentru dvs. si cereți detalii (înregistrați-vă din timp). De regulă (dar chiar și în sezon) – trebuie format un grup de minim 8 – 16 – 25 participanți confirmați, pentru a derula unele din programele propuse.

În fiecare weekend (cel puțin sâmbăta dimineață (11:00 – 13:00) suntem prezenți la Snagov (cel puțin la sediul Fundației) și avem un program (propriu) la care pot participa / asista familii și participanți adhoc etc. Daca nu meșterim” (DIY)  ceva (interesant) la care puteți asista – ajuta, poate  întreținem fauna și flora (20+ specii). Ori facem o scurtă excursie (tur – ghidat) prin natura.

Fundatia Snagov (si partenerii săi) derulează din 2008 un set de activități interactive, în aer liber, de explorare etc. – la care până în 2021 au participat peste 6000 de copii și elevi. 

Din multiple motive (..)  preferam (sa formam / interacționăm) cu GRUPURI organizate de participanți (căci numai astfel putem să ne organizăm resursele necesare și să garantăm un nivel dorit de calitate).

Aici gasiti  Oferta “standard” pentru Gradinite si Scoli (doar – grupuri organizate).

In (sub) paginile urmatoare, prezentam (inceputuri) de sinteze si referinte (link-uri) comentate. Acestea fiind o parte din materialele adunate in ultimul timp.

Multe din aceste concepte – sunt implementate in activitatile si ofertele noastre (si dorim sa completam aici cu link-uri la filmulete / albume foto si chiar organizarea (pe minute) a facilitatorilor (+ detalii despre KIT-urile utilizate).

>>> Mai multe detalii – la Fundatia Snagov: office@FundatiaSnagov.ro / Tel: 0720 762468

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?