PA002 [RU] Asistență Juridică (pentru Mediu – Custodele ANPLS)

A] COD=PP?? | PM= Constantin Turmac | BT=3ani: 16 ore/luna| B€=156ore/an x 100Euro/h=> 15.600€/an
Status=In cautare | Start=01-apr-2008 | DL=15-dec-2012
B] Denumire= “Asistenta juridica pentru abuzuri (contraventii, ilegalitati) si comunicarea cu institutiile statului care nu respecta prevederile legale – legat de obiectivele FS”


C] OBIECTIVE
C1 – asigurarea asistentei legale Custodelui ANPLS (via SC Snagov Tur SRL)
C2 – realizarea unor sabloane (matrite) de lucru / comunicare / adresare – in relatiile cu tertii (in special – institutiile statului, care creaza cele mai multe probleme)


D] CONTEXT=
D1 – Zona Snagov detine doua arii naturale protejate “Lacul Snagov” si “Padurea Snagov” de 150 si 10 hectare, in cadrul rezervatiei complexe Snagov (infiintata in 1952).
Administrarea acestor arii naturale protejate, se asigura (prin conventie de custodie) de catre un voluntar care reprezinta statul, insa nu primeste (pana in prezent) nici un fel de asistenta din partea statului. Si la fel se intampla cu cateva sute de alte arii naturale protejate din Romania. Astfel incat pentru o lunga suita de cheltuieli administrative, in mod voluntar s-au gasit resurse (timp si bani): benzina pentru ambarcatiune, telefoane, sediu-chirie, consumabile, echipamente, etc. Totusi, unele servicii (contabilitate, audit) trebuiesc platite iar altele (foarte importante si necesar a avea calitate ridicata) precum asistenta legala, cost mult si/sau nu a putut fi asigurata/obtinuta in mod gratuit.
D2 – Pana in prezent, aceste servicii au fost asigurate in regie proprie sau am platit la cateva firme mici consultante, insa rezultatele au fost pe masura si am decis a nu mai plati in viitor (daca nu se obtin si rezultate).

E] REALIZARI / (Status Report)= Proiect in lucru -> Pana in prezentVezi mostre la paginile:

F] RESURSE=
F1 = TIMP -> Competenta (Constantin Turmac, care cauta, colectioneaza, face sinteze, interpretari, corelatii, colaje)
F2 = MATERIALE -> 
– [2.500] pentru tehnoredactare (in lucrarea este in Word, Excel, PowerPoint)
– [10.000] pentru tiparirea unui numar de circa 1500 de exemplare, ?A4, circa 400 file color. Pret de productie=67lei/buc. Pret de vanzare 125 lei. Tirajul se distribuie astfel: 200 buc – cadouri sponsori / 100 buc pentru evenimente / 200 buc – platite in avans la pret de productie / 1000 vandute la circa 125 lei

G] PROMOVARE / Vizibilitate
G1 =Pagina de prezentare din site: ? 
G2 = alte mijloace – prevazute:
– lansare la Gaudeamus / la concusurile de sporturi nautice de pe lac
– prezentare la evenimentele Fundatiei Snagov si ale Custodelui ANPLS
– probabil ca va fi preluata (cadouri) si pentru evenimentele oficiale, derulate la Snagov

SPONSORI:
1) {aici organizatia dvs}: ? (7.500 Euro – sponsor – pachet promo)

+++ Legenda:
PM= Project Manager: adica responsabilul cu derularea proiectului
BT= buget de ore : numarul de ore estimate ca necesare, pentru a termina cu bine proiectul, in ipoteza in care sunt asigurare resurele umane (cu competentele mentionate) si cele materiale (sau banii cu care acestea vor fi achizitionare)
Status= Status Report : adica prezentarea succinta a situatie curente de derulare a proiectului in cauza
Start= Data de Start : cea mai probabil (viitoare) data la care ar putea incepe (sau s-a reprogramat) inceperea derularii proiectului
DL= Dead Line : Data la care proiectul trebuie (obligatoriu) sa se termine

Notă: Pentru orice detalii suplimentare, îmbunătățiri, contribuții, propuneri – vă invităm să ne contactați la [email protected]

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?