[B,A] 28.09.2005: Lansare Oficială SNAGOV Tur (hartă+site)
Link la pagina (site-ul inițial/original)

SNAGOV TUR are onoarea de a va invita la evenimentul “Zona Turistica SNAGOV – O NOUA PERSPECTIVA”, ce va fi organizat sub forma unui circuit turistic (autocar, plimbari cu vaporasul pe parcursul a 4 ore cu vizitarea a circa 10 obiective turistice), in ziua de 28 septembrie 2005, intre orele 11:00si 20:00.


Este primul eveniment dedicat zonei turistice Snagov si oportunitatilor de afaceri si petrecere a timpului liber pe care aceasta le ofera.

In cadrul acestuia, se vor lansa oficial:

1) prima harta turistica a zonei Snagov

2) site-ul www.snagov.ro – prezentat sumar (si unde sunteti invitati sa contribuiti la Forum)

totodata:

1) vor fi vizitate cateva din obiectivele turistice si enumerate detalii istorice, culturale, ecologie – specifice zonei 

2) vor putea fi cunoscuti principalii reprezentanti ai activitatii turistice, economice si sociale din zona (networking)

Va transmitem atasat: AGENDA  evenimentului si Formularul de inscriere. Mai multe detalii la www.snagov.ro/Eveniment (inclusiv Comunicatul de Presa). Un set de materiale de prezentare a firmelor partenere (precum si alte materiale si informatii utile), vor fi  inmanate  pe durata circuitului turistic.

Pentru a fi inscris, va rugam sa transmiteti Formularul de inscriere completat la fax/tel:021 323 9905 / 321 5987 sau  email [email protected]. Inscrierile  / Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile. Pe baza acestui formular va vom transmite Invitatiile aferente evenimentului, cu toate detaliile necesare, cel tarziu in data de 27 septembrie, 2005 ora 16:30  

Structura grupului de participanti, este urmatoarea:

Participarea este posibila numai pe baza de invitatie scrisa si confirmata de organizator (cel tarziu –  MARTI 27 Sep, ora 16:30) iar dvs. sunteti invitat in calitate de Invitat – Mass-Media.

Detalii suplimentare la email: [email protected]

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?