[C   ] 02.02.08: Concurs ecologic educativ (editia a II-a) – Ziua Internațională a Zonelor Umede (2-februarie)
Link la pagina (site-ul inițial/original) 

Cu ocazia Zilei Internationale a Zonelor Umede [2-feb-2008], in acord cu Conventia de la Ramsar a zonelor umede, in special ca habitat pentru pasarile de apa, SNAGOV Tur SRL – in calitate de CUSTODE al Ariei Protejate “Lacul Snagov” impreuna cu:
    – 5 scoli locale
    – Fundatia SNAGOV – in calitate de facilitator
    – INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN ILFOV 
    – SOCIETATEA ORNITOLOGICA ROMANA – Sucursala ILFOV

au organizat in data de 22-feb-2008 un Concurs cu elevii de la scolile din zona Snagov cu tema “Zone umede sanatoase, oameni sanatosi” cu accent pe importanta protejarii zonelor umede. Concursul s-a desfasurat la Complexul Astoria Snagov, judetul Ilfov.

Principalul scop al acestei activitati a fost de constientizare a elevilor privind importanta protejarii zonelor umede si de diseminare a informatiilor privind Aria Protejata Lacul Snagov (APLS) si impactul acesteia asupra comunitatii locale.

Mai multe detalii despre:
                 – Agenda Evenimentului si Comunicatul de Presa transmis initial
                 – Festivitatea de Premiere 

Evenimentul in imagini

Multumim tuturor invitatiilor care ne-au onorat cu prezenta: Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bucuresti – Ilfov, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Ilfov, Directia Silvica Bucuresti – Ocolul Silvic Snagov, Directia Apele Romane – SGA Bucuresti Ilfov, reprezentantii ai Primariilor (Snagov, Gruiu, Ciolpani), Profesori de la cele 5 unitati de invatamant locale; Locuitori ai Comunei Snagov; Reprezentanti mass-media.


Pentru detalii despre editia anterioara (Editia I) va invitam sa vizitati pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=563

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?