[B,A] 27.03.2008: Zona SNAGOV la Târgul de Turism – promovare 
Link la pagina (site-ul inițial/original)

Prezenta pentru a doua oara la Targul de Turism al Romaniei – editia a XIX, eveniment desfasurat in perioada 27-30 martie 2008, SNAGOV Tur, agentie de turism specializata in zona Snagov, a promovat cele mai reprezentative servicii turistice ale Zonei Snagov.

Aceasta ocazia a targului, eveniment de referinta pentru industria turistica din Romania,  a fost pentru SNAGOV Tur un bun prilej de  a prezenta clientilor si partenerilor un un set de noutati si o gama larga de servicii in/despre zona Snagov

Oferta turistica a zonei Snagov:
1) Programe / Circuite (Eco)Turistice – Relaxare intr-un cadru natural variat (circa 600 ha cu lac, paduri de tipuri diferite, campie) cu 20 de optiuni de explorare (2-6 ore/fiecare) a numeroase repere, vestigii si intamplari istorice, culturale, sociale, mondene. 
2) Organizari Evenimente (CORPORATE) – Locatii si dotari de lux. Flexibilitate in imbinarea a peste 16 activitati locale. Ideal pentru intruniri strategice ale top-managementului, actiuni memorabile pentru angajati (programe incentive), programe de training, seminarii, workshop-uri, etc.
3) Agrement / Activitati in natura – O diversitate de activitati de relaxare: caiace, scuba-dive, barci cu vasle/motor, vaporase, tenis, biciclete etc. – Cu prietenii, cu familia, cu colegii. Traineri / Instructori cu experienta. 
4) Servicii de cazare in zona Snagov – la hoteluri, moteluri, vile si pensiuni (agro-turistice) din zona Snagov (in limita locurilor disponibile). 
5) Harta turistica a zonei Snagov – cateva detalii generale despre drumuri de acces, infrastructura, obiective, coordonate (poate fi cumparata direct de la standul SNAGOV)

Fotografii


Detalii depre prima participare la Targul de Turism.

SNAGOV TUR este o agentie de turism specializata in zona Snagov – vile, pensiuni, complexe turistice, barci, salupevaporase, circute cu caiacele pe lac, scuba-diveeco-turismprograme turisticededicate si specializate: istorie, cultura, agrement, etc.

Detalii suplimentare la email: office@fundatiasnagov.ro

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?