[C   ] 17.05.2008: Colectare deșeuri – Siliștea Snagovului/Gruiu (Nr.1)
Link la pagina (site-ul inițial/original) 

Cu ocazia Zilei Internationale a Parcurilor si Arborilor [10-mai], Fundatia Snagov si SNAGOV Tur, in calitate de Custode al Ariei Naturale Protejate “Lacul Snagov” (ANPLS), au lansat pentru prima data in zona Snagov o serie de actiuni de colectare gunoie din zona Snagov. 

Principalul scop al acestor evenimente este acela de constientizare a efectelor negative pe care le au actiunile oamenilor asupra mediului inconjurator si a modul in care fiecare poate contribui cate putin la conservarea si protejarea biodiversitatii din zona Snagov.

Astfel, in data de 17-mai-2008 la Silistea-Snagovului s-a derulat prima actiune dintr-un set mai larg de actiuni de colectare gunoaie din zona Snagov.

Pentru realizarea acestei actiuni, SNAGOV Tur si Fundatia SNAGOV tin sa multumeasca tuturor sponsorilor, partenerilor si participantilor voluntari care au depasit cu mult numarul asteptat: fata de circa 30 participanti voluntari, au venit circa 50 copii din Silistea Snagovului si circa 20 localnici pe langa echipele anuntate initial ale sponsorilor si partenerilor voluntari.

Detalii suplimentare despre lista completa a partenerilor si contributiile fiecaruia in pagina: Invitati, Parteneri si Sponsori

Fotografii eveniment:

Nota: Initial, actiunea a fost anuntata pentru data de 10-mai dar din motive meteo ea a fost reprogramata pentru data de 17-mai-2008. 


“Cu o floare nu se face primavara!”. De aceea facem apel la toti localnicii si vizitatorii din zona Snagov sa contribuie la astfel de actiuni cat si la pastrarea si protejarea zonei Snagov. 

Urmatoarele actiuni se vor derula in zona Snagov Sat in luna Iunie si in Snagov Parc in luna Octombrie.

Detalii suplimentare la email: office@fundatiasnagov.ro

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?