[C   ] 05.06.2008: Ziua Mondială a Mediului la Snagov
Link la pagina (site-ul inițial/original) 

(Infiintata de Adunarea Generala a Natiunilor Unite in anul 1972 in vederea celebrarii Conferintei “Ecologia Umana” de la Stockholm si reprezinta cel mai important element al Programului Ecologic al Natiunilor Unite)

Cu aceasta ocazie, GARDA NATIONALA DE MEDIU si COMISARIATUL JUDETEAN ILFOV au sarbatorit impreuna cu Custodele ANPLS – SNAGOV Tur si elevii de la Liceul “Mihail Kogalniceanu” Snagov intr-un cadru natural, pe lacul Snagov intr-o plimbare cu vaporasul.

Evenimentul s-a desfasurat sub egida: “Lasati patrimoniul natural generatiilor urmatoare!” si a avut drept scop constientizarea elevilor despre nevoia protejarii mediului inconjurator si promovarea dezvoltarii durabile a zonelor – oraselor/satelor in care traim. 

Agenda evenimentului (de numai 2 ore) a fost pentru toti participantii un bun prilej de a se relaxa intr-un cadru natural deosebit si de a accentua frumusetile naturale ale lacului Snagov ce trebuie protejate si conservate. Pe scurt, evenimentul s-a derulat dupa urmatorul program:

Fotografii eveniment:

Cu totii ne dorim un stil de viata “verde”, de aceea nu uita ca fiecare zi trebuie sa fie o zi mondiala a mediului inconjurator.

Detalii suplimentare la email: [email protected]

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?