[A   ] 26.03.2009: Zona Ilfov-Nord (Snagov) – Relansare economică/turistică
Link la pagina (site-ul inițial/original)

Fundatia SNAGOV si partenerii sai au derulat in data de 26 Martie 2009 incepand cu ora 9:30 in centrul Uzin Export, sala On Top of Bucharest, etaj 7, Bucuresti, o intalnire de discutii cu tema: Zona Ilfov-Nord (Snagov): Relansare economica / turistica: Potential, Noutati si Oportunitati 

La aceasta intalnire pe o durata de circa 4 ore s-au repus in discutie un set larg de teme legate de fondurile structurale ca posibilitati de dezvoltarea a zonei de nord a judetului Ilfov (in special Zona Snagov). 
Detalii despre tematici si momentele actiunii in Agenda Evenimentului 

Scopul principal al actiunii a fost de informare a principalilor jucatori din zona considerata si de identificare a unui set larg de oportunitati, modalitati de colaborare si dezvoltare de proiecte in zona de nord a judetului Ilfov (Zona Snagov). Pentru aceasta, au fost invitati la eveniment circa 200 de reprezentanti de la firme si diferite institutii din zona de nord a Ilfovului (in special Zona Snagov) cu rol important in dezvoltarea / re-lansarea economica / turistica a zonei. 
Lista completa a firmelor invitate se gaseste in pagina Invitati si Parteneri alaturi de mesajul transmis – Invitatie Agenti Economici – cu motive pentru care ar participa.

Fotografii eveniment:

Prezentarile sustinute sunt prezentate in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/documente.php 

In scurt timp urmeaza sa postam in aceasta zona / pagina si articolele ce au fost publicate in urma evenimentului de catre Agentia Nationala de Presa. 

Detalii suplimentare puteti solicita la email: [email protected]

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?