[B   ] 18.07.2009: Lansare Circuite – seria 2009 
Link la pagina (site-ul inițial/original)

SNAGOV Tur, cu sprijinul Fundatiei Snagov si in parteneriat cu Lut Ars-Piscu au deschis seria circuitelor 2009 la Snagov.

Participarea la un circuit pe lacul Snagov reprezinta o varianta cost-effective de recompensare a angajatilor (ce muncesc tot mai mult pentru a gasi solutii pentru organizatie in aceste vremuri dificile). Aceasta recompensa poate include si familia angajatului, dand astfel o dimensiune de incredere si implicare.

Astfel, pe data de 18 iulie-2009 SNAGOV Tur a invitat persoanele de decizie din companii pentru a testa si evalua un astfel de circuit sau de a-si recompensa deja o parte dintre colegi / angajati.

Circuitul derulat a cuprins o plimbare cu vaporasul pe lac, admirarea frumusetilor naturale ale lacului, vizitarea manastirii Snagov, masa de pranz pe malul lacului, vizitarea colectiilor istorice Snagov si vizitarea unei gospodarii de olari, unde grupul a participat la o demonstratie de olarit interactiva. Toate acestea intr-un mod relaxant in cadrul natural al zonei.
Mai multe detalii legate de circuitul derulat in pagina: http://www.snagov.ro/ro/Circuit-Lansare-2009-Snagov-699.htm 

Momente foto din circuit:

Si colegii, prietenii si familiile dvs. pot acum sa participe la un circuit similar. Va puteti chiar personaliza circuitul pornind de la varianta standard
Detalii suplimentare la email
office@fundatiasnagov.ro

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?