[D   ] 15.09.2009: Colecția Vlad Țepeș expusă la Sărbătorile Bucureștiului – Muzeul Șuțu
 Link la pagina (site-ul inițial/original)

Colectia “Vlad Basarab Tepes – Istorie si Legenda” prezenta la Sarbatorile Bucurestiului 

Cu ocazia aniversarii a 550 ani de atestare documentara a Bucurestiului, Fundatia Snagov asigura vizibilitatea cuvenita colectiei de tip OPEN “Vlad Basarab Tepes – Istorie si Legenda”, cea mai mare colectie din lume legata de Vlad Tepes – Dracula. 

Astfel, colectia poate fi vizitata la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) in perioada septembrie – octombrie 2009. 

Principalele doua momente importante din cadrul muzeului in care colectia are vizibilitate garantata, sunt: 
1) 15-25 septembrie 2009: Expozitia filatelica omagiala “Vlad Basarab Tepes – Istorie si Legenda”. In cadrul acestei expozitii va avea loc lansarea a 3 stampile aniversare dintre care una este realizata de catre Fundatia Snagov, alaturi de un plic aniversar pe care s-au promovat elementele din zona Snagov. 
2) 09-15 octombrie 2009: Salonul Filatelic National Bucuresti 2009 – “Bucuresti 550 de ani”, unde din nou colectia “Vlad Basarab Tepes – Istorie si Legenda” are o expunere importanta. 

Cele doua expozitii sunt organizate de catre Federatia Filatelica Romana
Prezenta colectie la aceste evenimente a fost posibila prin sprijinul domnului Teodor Melnic, Presedinte al Comisiei Filatelice de Specialitate OPEN (la Federatia Filatelica Romana) si initiatorul colectiei “Vlad Basarab Tepes – Istorie si Legenda”.

Fotografii expozitie 15-25 septembrie:

Fotografii expozitie 9-15 octombrie:

Pentru a vizita colectia in alte perioade va invitam sa vizitati pagina: http://www.snagov.ro/ro/Colectii-private-Muzeu-Snagov-679.htm – pentru program si detalii despre rezervari. 

Detalii suplimentare la email: office@fundatiasnagov.ro

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?