[C,A] 25.03.2011: Lansare campanie promovare ANPLS
Link la pagina (site-ul inițial/original)

Fundatia SNAGOV si partenerii au derulat in data de 25-Februarie-2011 intre 09:30-14:00 la Pensiunea Snagov Lac, Str. Stefan cel Mare nr. 74, sat Ciofliceni, Comuna Snagov, intalnirea de prezentari si discutiicu tema: „Snagov: Arii Naturale Protejate, Biodiversitate si Abuzuri” cu ocazia lansarii campaniei de informare si constientizare a ANPLS (proiect SMIS17610).

La aceasta intalnire, pe o durata de 4 ore, s-au repus in discutie un set de teme legate de potentialul si dezvoltarea zonei Zona Snagov, cu accent pe ANPLS (din punct de vedere al patrimoniului natural) – in perspectiva conservarii si utilizarii acesteia sustenabil si responsabil. 

A se vedea agenda evenimentului dar si Comunicatul de presa publicat dupa eveniment

Fotografii eveniment:

Nota: Eveniment a fost anuntat public (initial) si prin transmiterea unui comunicat de presa pe canalele de comunicate online. 

Pentru reusita acestei actiuni dorim sa multumim tuturor participantilor (circa 60) ce ne-au onorat cu prezenta si care si-au aratat interesul in colaborari si dezvoltarea unor parteneriate viitoare in si pentru zona Snagov / ANPLS. Dintre acestia mentionam: 

Parteneri: COMPASS Consulting, Pensiunea Snagov Lac.

Participanti
– Institutii publice locale si centrale: Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, Institutul National de Biologie, Capitania Snagov, Inspectoratul Scolar Ilfov, Primaria Gruiu, scoli locale, etc.
– Riverani ai ANPLS si locuitori din vecinatatea ANPLS, 
– Agenti economici din Zona Snagov,
– Reprezentanti mass-media.

Multumim pentru participare!
Detalii suplimentare puteti solicita la  email: [email protected].

Pentru cei carora le-a placut locatia si doresc sa revina cu familiile / prietenii, a se vedea detalii despre cum se ajunge

Vezi harta locatie:  Din DN1 se face dreapta spre Snagov (exista indicator) 
– Dupa 3 km se intra in satul Ciofliceni si imediat se face stanga spre pensiune (exista indicator de informare) – pe strada Avram Iancu nr. 7. 
– Se urmeaza restul indicatoarelor (maxim 500 m) pana la adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 74, sat Ciofliceni ,comuna Snagov, jud Ilfov

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?