[C ] 03.03.2011: Serie prezentări educative la școli privind protecția mediului
Link la pagina (site-ul inițial/original) 

Fundatia Snagov impreuna cu Inspectoratul Scolar Ilfov si Custodele Ariei naturale Protejate “Lacul Snagov” (SNAGOV Tur) au derulat in luma martie o serie de prezentari educative privind protectia mediului cu tema ”Informeaza-te si protejeaza mediul la tine acasa”. 

Seria prezentarilor s-a derulat cu ocazia a doua aniversarii ecologice internationale Ziua Zonelor Umede (2-februarie) si Ziua Apei (22-martie) – in acord cu Conventia de la Ramsar a zonelor umede, in special ca habitat pentru pasarile de apa, si Hotărârea de la Rio de Janeiro din 1992 a Organizaţiei Naţiunilor Unite. 

Grupuri tinta: Elevii claselor V – VIII de la unitatile de invatamant din zona Snagov. La prezentari au asistat / participat circa 550 elevi si circa 50 profesori de la 10 scoli locale

Fotografii din circuitul de prezentari la scoli: 

Prezentarile au fost sustinute de catre custozii ANPLS: Constantin Turmac (in special), Stefan Dan si Andreea Zoica. 

Organizatori:
– FUNDATIA SNAGOV
– Custodele Ariei Naturale Protejate „Lacul Snagov” (ANPLS) – SNAGOV Tur
– INSPECTORATUL SCOLAR ILFOV

Acțiunea s-a derulat în cadrul Campaniei de Informare și Conștientizare “ANPLS chiar există! Informeaza-te și Protejeaz-o!” prin proiectul „Aria Naturală Protejată “Lacul Snagov” – Management adecvat prin revizuire Plan de mangement pe bază de studii ştiinţifice, Informare şi Conştientizare” co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
Detalii suplimentare puteti solicita la  email: [email protected]


 

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?