[C   ] 12.05.2012: Curățenie în Zona Snagov * Let’s Do It Romania (ediția a III-a)
Link la pagina (site-ul inițial/original)

..in curs de actualizare … 

Fundatia SNAGOV impreuna cu Let’s do it Romania ! si Custodele Ariei Naturale Protejate “Lacul Snagov” – ANPLS (SNAGOV Tur) organizeaza principala actiune de colectare a deseurilor din zona Snagov care are loc in data de 12 mai 2012.
Astfel, va informam ca Fundatia Snagov se preocupa de aceasta zona, in principal de Comunele Snagov, Gruiu, Ciolpani – toate avand legatura cu biodiversitatea zonei, lacul si padurile riverine.

Fundatia Snagov  este partenerul regional al “Let’s Do It Romania !” si in 2012 – http://www.letsdoitromania.ro/suporterii/asociatii-si-ong-uri.

Punctul de inregistrare al echipelor de voluntari participante la curatarea zonei este “Casa cu Stuf” din Sos. Snagov nr. 78 – unde va puteti inscrie si dvs. (atat individual cat si ca echipa).
Din acest punct se organizeaza si coordoneaza echipele de voluntari participante la curatenie, se centralizeaza informatiile din teren si se urmareste / asigura ridicarea sacilor de gunoaie.

Fundatia Snagov impreuna cu voluntarii de la Brigada de voluntari va asteapta la “Casa cu stuf” din Snagov sa spunem impreuna Let’s do it Snagov !, Let’s do it Romania !

xyz 

Detalii suplimentare puteti solicita la  email: office@fundatiasnagov.ro.

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?