[C   ] 21.05.2013: Acțiune ecologică educativă (ediția a VII-a) – Ziua Internațională a Apei (22-martie)
Link la pagina (site-ul inițial/original)

Fundatia SNAGOV impreuna cu Inspectoratul Scolar Ilfov au derulat in 21-martie-2013, la Liceul Mihail Kogalniceanu din Snagova VII-a editie a evenimentului ecologic (anual). 

Actiunea s-a derulat sub sloganul “Invatam, ne implicam si protejam!“, slogan sub care se vor derula de acum inainte si editiile viitoare. 

Evenimentul s-a derulat cu ocazia Zilei Internationale a Apei (aniversata anual in 22-martie) – potrivit Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, la 22-decembrie-1992 (sărbătorită în România încă din anul 1993). 

Pentru aceasta editie, elevii claselor V-VIII au avut de parcurs o bibliografie recomandata (la baza regasindu-se Planul de Management al Rezervatiei Naturale Lacul Snagov), au realizat prezentari legate despre ce au inteles si ce vor face diferit si au realizat obiecte utile si/sau decorative din elemente naturale si reciclabile
Vezi mai multe detalii legate de PREGATIREA ACTIUNII si modul de derulare (versiune pdf).

Pe langa echipele de elevi ai claselor V-VIII de la scolile din Zona Snagov (Sc. Nr.2 Mihai Eeminescu Ghermanesti si Liceul Mihail Kogalniceanu Snagov), la eveniment au participat si peste 20 de profesori de biologie de la scolile din judetul Ilfov care, ulterior au vizitat si sediul Fundatiei Snagov (Casa cu Stuf) si au analizat alternativele de colaborare. 

Parteneri
1. Asociatia Foisorul de Foc – Divizia Civica Voluntara – partener al Fundatiei Snagov pentru sustinerea si derularea de programe educative in zona Snagov. 
2. Liceul Mihail Kogalniceanu Snagov – gazda evenimentului si partener pentru derulare activitati educative in zona Snagov.  


Detalii despre editiile anterioare (derulate anual) sunt prezentate in paginile:

editia I-a (2007)editia a II-a (2008)editia a III-a (2009)
editia a IV-a (2010)editia a V-a (2011)editia a VI-a (2012)


Detalii suplimentare puteti solicita la email: [email protected]

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?