[C   ] 21.03.2014: Acțiune ecologică educativă (ediția a VII-a) – Ziua Internațională a Apei (22-martie) 
Link la pagina (site-ul inițial/original)

INSPECTORATUL Școlar Judetean Ilfov împreuna cu Fundatia SNAGOV, au derulat editia a VIII-a a concursului de educație ecologică “Invățăm, ne implicăm și protejăm” în data de 20 martie 2014 la ora 9.30, la Caminul Cultural Gruiu. 
In paralel s-a desfasurat si cercul pedagogic al profesorilor de biologie (de la scolile din Ilfov) la nivel gimnazial pentru sem. II cu tema ”Educația nonformală și informală în ora de biologie”.
 
Cu o traditie pentru scolile din Zona Snagov, in acest an concursul s-a extins si catre scolile din intreg judetul Ilfov. Actiunea a fost initiata si organizata cu ocazia Zilei Internationale a Apei (22-martie). 
Au asistat (si luat notite pentru concursul urmator) elevii (de gimnaziu) de la Scoala Nr.1 Ciolpani, insotiti de Prof. coordonator Elena Stan. 
 
Elevi s-au confruntat cu 3 probe de concurs, pentru care s-au pregati in avans: test grila, prezentarea unei specii protejate – dosar cu titlul “Tot ce stim despre specia “X” si cum o protejăm!” si prezentarea unor obiecte utile confectionate din materiale naturale si/sau reciclabile dupa ideea ”inutilul poate fi util”. 
 
Detalii despre editiile anterioare (derulate anual) sunt prezentate in paginile:
editia I-a (2007)editia a II-a (2008)editia a III-a (2009)
editia a IV-a (2010)editia a V-a (2011)editia a VI-a (2012)
editia a VII-a (2013)  

Detalii suplimentare puteti solicita la email: [email protected]
Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?