[C   ] 24.09.2014 Eveniment  “Aria Naturală Protejată “Lacul Snagov”: Noutăți, probleme, soluții  – prezentare structurată, modalități de administrare și  implicații, autorități și grupuri cu responsabilități și interese, teme și grupuri de lucru”
Link la pagina (site-ul inițial/original)

Denumirea evenimentului:
“Aria Naturala Protejata “Lacul Snagov”: Noutati, probleme, solutii  – prezentare structurata, modalitati de administrare si  implicatii, autoritati si grupuri cu responsabilitati si interese, teme si grupuri de lucru”

Data: 24 sep 2014
Locul: Snagov Club (in Snagov sat, str. Zorelelor nr 18

Nota: Circuit cu vaporasul pe Lacul Snagov  – ANPLS (o ora) – Dintre participantii la sesiunea (publica) de dimineata. Au prioritate cei din Mass-media si reprezentantii grupurilor precum si cei care au luat cuvantul.
Pot fi organizate 2 ori 3 circuite (deci 2-3 x 12 => 24 – 36 de persoane ar reprezenta nr maxim de participanti). Motiv pentru care este necesar a va inscrie inca de dimineata pe lista disponibila.

SPONSORI:
1) Snagov Club: sala, echipamente, refreshment (cafea + apa + prepararea unor sandwich-uri din alimentele aduse in locatie)
2) Fundatia Snagov: materialele distribuite, echipamente
3) Snagov Tur SRL – sponsor cu benzina si manopera aferenta celor (maxim) 3 x 1 ora = 3 ore (circuite) cu vaporasul pe lacul Snagov (prin ANPLS) – pentru a oferi posibilitatea celor de la presa dar si principalilor reprezentanti de institutii, grupuri si vorbitori – sa si vada (pozeze) ANPLS (nu doar sa auda / vorbeasca despre aceasta)
4a) dvs. care mancati de pranz si contribuiti cu 15 lei (intr-un bol aflat in sala) si destinat recuperarii banilor imprumutati pentru cumpararea in avans a alimentelor necesare realizarii de sandwhich-uri)
4c) (“dvs – ca Sponsor secundar – aici” * 15×50=750 lei) – alimente necesare pentru pranz

Open chat
Concret: CUM putem - ajuta?